Recensies

Onze gasten hebben verschillende recensies over Rumah Dani achter gelaten. Wilt u graag weten waar u terecht komt voordat u reserveerd? Dan raden wij u aan om de recensies die geschreven zijn te bekijken. Hieronder vindt u de meest uiteenlopende recensies over ons restaurant.

Wij zien uw reservering graag tegemoet!


                            

 

Contact

Heeft u vragen, een opmerking of wilt u graag reserveren. Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer of kom vrijblijvend langs.

076 - 50 23 531

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag gesloten

Woensdag 16:00-22:00

Donderdag 16:00-22:00

Vrijdag 16:00-22:00

Zaterdag 16:00-22:00

Zondag 16:00-22:00 

 

Belt u uw bestelling van te voren even door om drukte in het restaurant te voorkomen.

Tel. 0765023531

 

 

Service met een glimlach

Waar voor je geld. Service met een glimlach. De kok/eigenaar die naar de maaltijd nog even een praatje met je maakt en benieuwd is naar je ervaring. Sublieme smaken in een werkelijk perfect ontspannen sfeer. Iets te klein maar dat komt de sfeer eigenlijk wel ten goede.
Tot de volgende keer Dani !!

Een aangename verrassing

Na onze 1e kennismaking met Rumah Dani, een paar maanden geleden, hebben we er ondertussen al meerdere malen héérlijk gegeten. Elke keer weer worden wij aangenaam verrast door de hartelijke ontvangst, de warme sfeer en de uitstekende kookkunsten van Danni, dit alles in een relaxed tempo. In tegenstelling tot veel andere zaken, hoef je hier niet te haasten. Alles is pelan, pelan en vooral enak! Ook voor een feestje in de sfeervolle binnentuin kun je bij Rumah Dani uitstekend terecht!
Kortom; Rumah Dani, een absolute topper!

Oprechte indische gastvrijheid

Eens in de zoveel tijd kom je een bijzonder restaurant tegen. Een restaurant waar de ambiance, kwaliteit van het eten en oog voor detail nog een belangrijke plaats in neemt. Rumah Dani is zo'n restaurant. Oprechte indische gastvrijheid en authenticiteit vind je hier in overvloed, een parel voor Noord-Brabant in Etten Leur. Perfect geroosterde sateh, rendang, gado gado en tjendol om bij te watertanden.
Graag kom ik hier vaker terug.