Over Rumah Dani

Sinds 30 april 2010 heeft brabant er een Indonesisch restaurant bij. Rumah Dani is een Indonesisch restaurant gevestigd in Etten-Leur, nabij Breda. En wel in het hartje van 'De Leur' . Wilt u in Oosterse sferen genieten van een menukaart vol heerlijke gerechten? Dan bent u bij Rumah Dani aan het juiste adres. Bij ons kunt u onder begeleiding van oude Indonesische Krontjong muziek, rustig tafelen.

Reserveren

Wilt u ook graag genieten van de Oosterse sferen, de oprechte Indische gastvrijheid en natuurlijk de heerlijkste gerechten. Reserveer dan uw tafeltje voor de gewenste avond. Reserveren bij Rumah Dani kunt u telefonisch 076 - 50 23 531 doen. Ook kunt u natuurlijk vrijblijvend langskomen om de reservering vast te leggen en de sfeer alvast te proeven.

Recensies

Bent u benieuwt naar wat uw voorgaande gasten vonden van de sfeer, het eten en de bediening van Rumah Dani? Bekijk dan hier de meest uiteenlopende recensies die geschreven zijn over Rumah Dani. Of bekijk onderstaand een kleine selectie van de geschreven recensies.

Wij ontvangen u graag in ons restaurant!

Openingstijden

1ste en 2de Paasdag zijn wij geopend!

Maar let op!! woensdag 24 april zijn wij gesloten.

1ste en 2de Pinksterdag zijn wij ivm de Havenfeesten gesloten.

 

Maandag Gesloten

Dinsdag Gesloten

Woensdag 17:00 tot 21:30

Donderdag 17:00 tot 21:30

Vrijdag 17:00 tot 21:30

Zaterdag 17:00 tot 21:30

Zondag 17:00 tot 21:30

  • Rumah Dani

    Rumah Dani

    Bekijk deze video om een indruk te krijgen van ons mooie restaurant.

Een aangename verrassing

Na onze 1e kennismaking met Rumah Dani, een paar maanden geleden, hebben we er ondertussen al meerdere malen héérlijk gegeten. Elke keer weer worden wij aangenaam verrast door de hartelijke ontvangst, de warme sfeer en de uitstekende kookkunsten van Danni, dit alles in een relaxed tempo. In tegenstelling tot veel andere zaken, hoef je hier niet te haasten. Alles is pelan, pelan en vooral enak! Ook voor een feestje in de sfeervolle binnentuin kun je bij Rumah Dani uitstekend terecht!
Kortom; Rumah Dani, een absolute topper!

Oprechte indische gastvrijheid

Eens in de zoveel tijd kom je een bijzonder restaurant tegen. Een restaurant waar de ambiance, kwaliteit van het eten en oog voor detail nog een belangrijke plaats in neemt. Rumah Dani is zo'n restaurant. Oprechte indische gastvrijheid en authenticiteit vind je hier in overvloed, een parel voor Noord-Brabant in Etten Leur. Perfect geroosterde sateh, rendang, gado gado en tjendol om bij te watertanden.
Graag kom ik hier vaker terug.

Service met een glimlach

Waar voor je geld. Service met een glimlach. De kok/eigenaar die naar de maaltijd nog even een praatje met je maakt en benieuwd is naar je ervaring. Sublieme smaken in een werkelijk perfect ontspannen sfeer. Iets te klein maar dat komt de sfeer eigenlijk wel ten goede.
Tot de volgende keer Dani !!